https://nudevista.vip

xtube girls

Zones
1Doordat de plafondkast ook als een verlaagd plafond werkt, dient het als zachte zonering van verblijfsruimten voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

2Door de plafondkast door een ruimte te laten lopen, word er een accent gelegd met de mogelijkheid om een afscheiding tussen ruimtes te maken. Het is mogelijk om scheidingswanden van glas of stof aan de kastelementen te bevestigen. Bijkomend voordeel: de muren blijven vrij!

3Aan de kabelgoot kan verlichting opgehangen- ingebouwd en los ingelegd worden. Hierdoor ontstaan diverse, directe als ook indirecte manieren van verlichting om in het ontwerp te verwerken.

 4Installatie technische zaken kunnen in de goot worden verwerkt (afvoerbuis afzuigkap/ afvoer rookgas kanaal). De kast heeft naast een opberg functie ook een uitbreidingsmogelijkheid doordat glazen wanden en schuifpanelen eronder geplaatst kunnen worden.

5Om in de plafondkast te kunnen komen zijn er diverse ladders mogelijk zowel vrijstaand op de vloer als steunend tegen de kast.

Montage aan plafond van modulair kasten systeem

  • Modulaire maatvoering van 150mm of een veelvoud daarvan.
  • Eén element bestaat uit een kabelgoot gemonteerd aan het plafond waaraan twee L-vormige bakken gemonteerd worden.
  • De kast is in principe 300mm hoog i.v.m. de deurhoogte in het bouwbesluit van 2300 mm en een plafondhoogte van 2600mm. Hierdoor kan iedere nieuwbouwdeur onder de kast door draaien.
  • De kast is berekend op een permanente belasting van enkele rij boeken te herbergen aan een betonnen plafond, uiteraard zijn andere belastingen en plafonds ook denkbaar eea op aanvraag.

BIO-BasedDe kast wordt uitgevoerd in ECO-board op het moment het meest duurzame plaatmateriaal echter nog niet geheel 100%.

Momenteel onderzoeken we of de kast geheel uitgevoerd kan worden in BIO-based materialen, dit heeft echter voor de vorm geen consequenties. De afwerking kan in ieder gewenste kleur en materiaal. De onderzijde van de kast kan uitgevoerd worden in akoestisch dempend plaatmateriaal. Door de plafondkast in het geheel in BIO-based materialen uit te voeren zal de kast de luchtkwaliteit op generlei wijze aantasten.

Zones & Montage