https://nudevista.vip

xtube girls

Plafondkasten – Modulaire samenstelling – Zo werkt het

Het ontwerp van de plafondkast kan als een kast aan het plafond- een opengewerkt verlaagd plafond gezien worden. Het is een extra toevoeging voor een ruimte: het wordt gebruikt om een ruimte te accentueren en met andere ruimtes te verbinden/ scheiden. De kast kan in iedere gewenst lengte aangeleverd worden in elementen van 1200 mm of op aanvraag in iedere maat.

Een voordeel van deze plafondkast is dat het ruimtebesparend is, hierdoor hoeven er niet meer zoveel staande kasten in een kamer geplaatst te worden en lijkt de ruimte een stuk groter.

De kastelementen hebben een standaard breedte van 1200 mm, en zijn in 2 dieptes verkrijgbaar: 450 mm – 600 mm. Dit is de basis: nagenoeg iedere variant kan op aanvraag geoffreerd worden. Zo kan een diepte van 1200mm of 900 mm ook worden geoffreerd.

Wat heb je nodig?! Om een complete kast te bestellen heb je de in de afbeelding opgenomen onderdelen nodig. Een kast heeft alleen eindstukken nodig als hij vrij hangt anders zou hij ook direct tussen twee muren opgesloten kunnen worden. Keuze hierbij is om een open of gesloten eindstuk te plaatsen. In principe is het een doe-het-zelf pakket maar montage kan worden verzorgd. Er zijn heel veel opties en we bieden ze je graag aan of denken met je mee over oplossingen en toepassingen dus schroom niet om contact op te nemen.

De kast wordt standaard geleverd in een onafgewerkt duurzaam product, ECO-BOARD. Onderaan het bestelformulier zie je de mogelijkheid voor het kiezen van een andere afwerking.

Overige zaken adviseren we je graag maar zitten niet bij de prijs inbegrepen:

  • Aan de kabelgoot kan verlichting opgehangen- ingebouwd en los ingelegd worden.
  • Ook installatietechnische zaken kunnen in de goot worden verwerk.
  • De kast heeft naast een opberg functie ook een aantal uitbreidingsmogelijkheden.

Modulaire Samenstelling

Basis elementen

Inspiratie / Uitbreidingsmogelijkheden